flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома громадян !

10 вересня 2022, 17:15

До відома громадян!

Повідомляємо, що в Заставнівському районному  суді  Чернівецької області є  вакантною посада помічника судді.

Кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду: громадянство України, вища юридична освіта та вільне володіння державною мовою.

Для подальшого проходження співбесіди кандидати на вакантну посаду з 10.09.2021р.  можуть надсилати резюме до  Заставнівського  районного суду Чернівецької області на електронну адресу суду inbox@zs.cv.court.gov.ua, засобами поштового зв'язку за адресою м. Заставна, вул. Незалежності, 95, 59400, або ж особисто.  Тел. для довідок (03737) 3-15-36.

Додатково повідомляємо, що посада помічника судді є посадою патронатної служби. Помічник судді забезпечує виконання   суддею  повноважень щодо здійснення правосуддя. Судді самостійно здійснюють добір помічників. Помічник судді призначається на посаду та звільняється з посади керівником апарату суду за письмовим поданням судді на строк повноважень безпосереднього керівника та не довше ніж на період перебування безпосереднього керівника у штаті суду. Період перебування на посаді помічника судді зараховується до його трудового стажу в галузі права.