flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про порядок проведення іспиту

03 листопада 2015, 10:45

ЗАСТАВНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

                      інд. 59400 м.Заставна          вул.Незалежності,95     тел. 3-15-36


Н А К А З

        01 жовтня 2015 р.                           м.Заставна                                          № 02/15

 

          На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №169 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців" (із змінами) та відповідно до Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 08.07.2011 №164,

  НАКАЗУЮ:

 1. Затвердити Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців апарату Заставнівського районного суду    Чернівецької області (додаток 1).

 2. Затвердити перелік питань на перевірку знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов»язків працівників апарату суду (додаток 2) 

 3. При поданні конкурсантами документів для участі в конкурсі, ознайомлювати їх із переліком питань та Порядком проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців апарату Заставнівського районного суду Чернівецької області.

 4. Голові конкурсної комісії забезпечити формування екзаменаційних білетів за формою, наведеною у додатку 3 до Порядку та згідно з Переліком питань, передбачених у додатку 2 до цього наказу.

 5. Головному спеціалісту з інформаційних технологій оприлюднити цей наказ та Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців Заставнівського районного суду Чернівецької області на офіційному веб-сайті суду.

6. Наказ від 19 березня 2013 р. № 14/13 вважати таким, що втратив чинність.

7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

  

              Керівник апарату                                                               І.І.Піцик

Додаток 1

Затверджено

Наказом Заставнівського

районного суду

 від 01.10.2015 №02/15

 

 

ПОРЯДОК

проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців апарату Заставнівського районного суду Чернівецької області

 I. Загальні положення

 1.1. Цей Порядок визначає правові та організаційні засади проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців апарату Заставнівського районного суду Чернівецької області, як одного з етапів конкурсу, що проводиться відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 N 169 (із змінами) (далі - Порядок проведення конкурсу).

 Порядок розроблено у відповідності до Загального Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 08.07.2011 №164 із врахуванням вимог ст.149 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та Положення про апарат Заставнівського районного суду Чернівецької області, затвердженого рішенням зборів суддів Заставнівського районного суду Чернівецької від 21.01.2015 та погодженого територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області.

  1.2. Мета проведення іспиту - об'єктивна оцінка знань та здібностей кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців.

  1.3. Іспит проводиться конкурсною комісією, що утворюється наказом керівника апарату суду.   До складу конкурсної комісії входять голова, секретар та члени комісії. Комісію очолює заступник керівника апарату, а в разі його відсутності – інший працівник апарату за відповідним наказом керівника апарату суду.

  1.4. Іспит проходять кандидати на заміщення вакантних посад, документи яких відповідають установленим вимогам щодо прийняття на державну службу, передбаченим для кандидатів на посади державних службовців.

 Особи, документи яких не відповідають установленим вимогам, за рішенням голови конкурсної комісії до іспиту не допускаються, про що їм повідомляється кадровою службою з відповідним обґрунтуванням.

 Якщо кандидат наполягає на участі в іспиті за даних обставин, він допускається до іспиту, а остаточне рішення приймає конкурсна комісія.

 Кандидати, які подали недостовірні відомості, до участі в конкурсі не допускаються.

  1.5. Об'єктивність проведення іспиту забезпечується рівними умовами (тривалість іспиту, зміст та кількість питань, підрахунок результатів) та відкритістю інформації про них, єдиними критеріями оцінки.

 1.6. Проведення іспиту для кандидатів на заміщення вакантних посад передбачає перевірку та оцінку їх знань Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про засади запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов»язків працівників апарату суду.

 1.8.  Переліки питань можуть розміщуватися на офіційному веб-сайті суду та надаються для ознайомлення всім учасникам конкурсу при поданні документів для участі в конкурсі.

 1.9. Екзаменаційні   білети   формуються  встановленою формою, наведеною  у  додатку  3   до   цього   Порядку,   та затверджуються  головою  конкурсної  комісії.  До  кожного  білета включають 5 питань - по  одному  питанню  на  перевірку  знання Конституції України,  Законів України "Про державну службу",  "Про запобігання корупції" та  два питання на перевірку знання законодавства з урахуванням  специфіки  функціональних  повноважень суду.

1.10. До кожного білета включається 5 питань - по одному питанню на перевірку знання Конституції України, Законів України "Про державну службу", "Про запобігання  корупції" та два питання на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки роботи суду.

Питання 1 - 3 в екзаменаційних білетах мають містити питання, визначені в Додатку 1 Загального Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 08.07.2011 №164.

Питання 4, 5 відбираються з переліку питань на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки роботи суду, його апарату або структурного підрозділу, затвердженому керівником апарату суду.

 1.11. Кількість білетів має бути не менше 15.

 1.12. З урахуванням специфіки роботи суду, його апарату або структурного підрозділу варіанти комплектів екзаменаційних білетів розробляються залежно від кваліфікаційних вимог до посад, на які претендують кандидати.

  1.13. Процедура іспиту складається з трьох етапів:

 організаційна підготовка до іспиту;

 складання іспиту;

 оцінювання та підбиття підсумків іспиту.

  1.14. Кадрова служба за погодженням з головою конкурсної комісії визначає дату проведення іспиту та повідомляє кандидатів про місце і час його проведення.

 II. Організаційна підготовка до іспиту

  2.1. Організаційна підготовка до іспиту проводиться в день проведення іспиту з усіма кандидатами на заміщення вакантних посад.

  2.2. Секретар конкурсної комісії інформує про тривалість та процедуру складання іспиту.

 2.3. До початку іспиту секретар конкурсної комісії відповідає на запитання кандидатів щодо процедури іспиту. Інформація секретаря про умови складання іспиту має бути повною та достатньою для кандидатів. Секретар повинен упевнитися, що всі кандидати зрозуміли умови іспиту, в іншому випадку надати додаткові пояснення. У разі виникнення спірних питань вони мають бути розв'язані головою конкурсної комісії.

 III. Складання іспиту

  3.1. Під час підготовки відповідей на запитання екзаменаційного білета мають бути присутніми не менше трьох членів конкурсної комісії.

 3.2. Іспит складається одночасно для кандидатів на заміщення однієї вакантної посади. У разі невеликої кількості кандидатів та за наявності відповідних умов, передбачених пунктом 3.3 цього розділу, іспит може проводитися одночасно на заміщення декількох вакантних посад.

 3.3. Приміщення для складання іспиту має відповідати умовам зручного розміщення, що унеможливлює спілкування кандидатів між собою та забезпечує індивідуальну підготовку відповідей на питання білета. Кандидати не можуть самостійно залишати приміщення, в якому складається іспит, до його закінчення.

 3.4. Іспит складається письмово за екзаменаційними білетами, які пропонуються кандидату на його вибір і відкриваються у присутності кандидатів на заміщення вакантних посад під час складання іспиту.

  3.5. Іспит складається державною мовою.

  3.6. При підготовці відповідей на питання білета кандидат здійснює записи на аркуші із штампом суду. Перед відповіддю обов'язково вказуються прізвище, ім'я та по батькові кандидата, номер білета та питання, зазначені в білеті.

Після підготовки відповідей на аркуші проставляються підпис кандидата та дата складання іспиту.

  3.7. Загальний час для підготовки відповіді на екзаменаційний білет становить 60 хвилин.

Кандидати, які з’явився на складання іспиту після початку підготовки іншими кандидатами відповідей на екзаменаційні білети, готують відповіді в межах відведеного часу, додатковий час при цьому не надається.

 IV. Оцінювання та підбиття підсумків іспиту

 4.1. Для оцінки знань кандидатів використовується п'ятибальна система.

 П'ять балів виставляються кандидатам, які виявили глибокі знання Конституції України, Законів України "Про державну службу", "Про запобігання корупції" та успішно справилися із запитаннями на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки роботи суду, його апарату та структурного підрозділу.

 Чотири бали виставляються кандидатам, які виявили повні знання Конституції України, Законів України "Про державну службу", "Про запобігання корупції" і достатньо володіють знаннями законодавства з урахуванням специфіки роботи суду, його апарату та структурного підрозділу.

 Три бали виставляються кандидатам, які виявили розуміння поставлених питань в обсязі, достатньому для подальшої роботи.

 Два бали виставляються кандидатам, які розуміють основні поняття нормативно-правових актів, але в процесі відповіді допустили значну кількість помилок.

 Один бал виставляється кандидатам, які не відповіли на питання у встановлений строк.

  4.2. Після закінчення часу, відведеного на складання іспиту, проводиться перевірка відповідей та їх оцінювання всіма членами конкурсної комісії. Члени конкурсної комісії приймають спільне рішення щодо оцінки відповіді на кожне питання екзаменаційного білета. Такі оцінки виставляються на аркуші з відповідями кандидата.

  4.3. Підбиття підсумку здійснюється шляхом додавання балів за кожне питання і занесення загальної суми балів в екзаменаційну відомість, форма якої наведена в додатку 4 до Загального Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 08.07.2011 №164.

З результатами іспиту кандидат ознайомлюється під підпис.

  4.4. Аркуші з відповідями кандидатів зберігаються разом з іншими матеріалами та документами конкурсної комісії у кадровій службі відповідно до вимог чинного законодавства.

  4.5. Кандидати, які набрали загальну суму балів, що не є нижчою 50 відсотків від максимальної суми балів, яка може бути виставлена при наданні відповідей, вважаються такими, що успішно склали іспит.

  4.6. Кандидати, які набрали менше 50 відсотків від максимальної суми балів, вважаються такими, що не склали іспит.

  4.7. Кандидати, які не склали іспит, не можуть бути рекомендовані конкурсною комісією для призначення на посаду.

  4.8. Рішення конкурсної комісії може бути оскаржене керівнику апарату суду протягом трьох днів після ознайомлення з цим рішенням.

 

                     Керівник апарату  суду                                                  І.І.Піцик

     

Додаток 2

Затверджено

Наказом Заставнівського

районного суду

 від 01.10.2013 №02/15

 

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ 
на перевірку знання Конституції України, Законів України "Про державну службу" та "Про запобігання корупції"

 

I. Питання на перевірку знання Конституції України

 

1. Основні розділи Конституції України.

2. Основні риси Української держави за Конституцією України (статті 1, 2).

3. Форма правління в Україні (стаття 5).

4. Визнання найвищої соціальної цінності України (стаття 3).

5. Конституційний статус державної мови та мов національних меншин України (стаття 10).

6. Об'єкти права власності Українського народу (статті 13, 14).

7. Найважливіші функції держави (стаття 17).

8. Державні символи України (стаття 20).

9. Конституційне право на працю (стаття 43).

10. Конституційне право на освіту (стаття 53).

11. Конституційне право на соціальний захист (стаття 46).

12. Конституційне право на охорону здоров'я (стаття 49).

13. Обов'язки громадянина України (статті 65-68).

14. Право громадянина України на вибори (стаття 70).

15. Повноваження Верховної Ради України (стаття 85).

16. Питання, правове регулювання яких визначається та встановлюється виключно законами України (стаття 92).

17. Державний бюджет України (стаття 96).

18. Порядок обрання Президента України (стаття 103).

19. Повноваження Президента України (стаття 106).

20. Призначення, склад та введення в дію рішень Ради національної безпеки і оборони України (стаття 107).

21. Склад Кабінету Міністрів України (стаття 114).

22. Повноваження Кабінету Міністрів України (статті 116, 117).

23. Повноваження місцевих державних адміністрацій (стаття 119).

24. Статус прокуратури України за Конституцією України (стаття 121).

25. Система судів в Україні (стаття 125).

26. Основні засади судочинства в Україні (стаття 129).

27. Система адміністративно-територіального устрою України (стаття 133).

28. Питання нормативного регулювання Автономної Республіки Крим (стаття 137).

29. Повноваження Автономної Республіки Крим (стаття 138).

30. Органи місцевого самоврядування в Україні (стаття 140).

31. Повноваження територіальних громад за Конституцією України (стаття 143).

32. Статус та повноваження Конституційного Суду України (статті 147, 150).

33. Порядок подання законопроекту про внесення змін до Конституції України (стаття 154).

 

 

II. Питання на перевірку знання Закону України "Про державну службу"

 

1. Поняття державної служби, державного службовця і посади відповідно до Закону України "Про державну службу" (статті 1, 2).

2. Право на державну службу (стаття 4).

3. Основні принципи державної служби (стаття 3).

4. Основні напрями державної політики у сфері державної служби (стаття 6).

5. Основні обов'язки державних службовців (стаття 10).

6. Основні права державних службовців (стаття 11).

7. Обмеження, пов'язані з прийняттям на державну службу та її проходженням (статті 12, 16).

8. Особливості дисциплінарної відповідальності державних службовців (стаття 14).

9. Присяга державних службовців (стаття 17).

10. Відсторонення державного службовця від виконання повноважень за посадою (стаття 22).

11. Класифікація посад та ранги державних службовців (статті 25, 26).

12. Прийняття на посаду державного службовця; випробування при прийнятті на державну службу; стажування державних службовців (статті 15, 18, 19).

13. Просування по службі державного службовця (стаття 27).

14. Кадровий резерв державної служби (стаття 28).

15. Підстави припинення державної служби (стаття 30).

16. Підстави для відставки державного службовця (стаття 31).

17. Оплата праці державного службовця (стаття 33).

18. Щорічні та додаткові відпустки державних службовців; соціально-побутове забезпечення державних службовців (статті 35, 36).

19. Пенсійне забезпечення державних службовців (стаття 37).

20. Відповідальність за порушення законодавства про державну службу (стаття 38).

21. Етика поведінки державного службовця (стаття 5).

 

III. Питання на перевірку знання Закону України "Про запобігання корупції"

 

1. Визначення термінів: пряме підпорядкування, близькі особи, корупційне правопорушення, корупція, потенційний конфлікт інтересів, реальний конфлікт інтересів (стаття 1).

2. Суб’єкти, на яких поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції» (стаття 3).

3. Статус та склад Національного агентства з питань запобігання корупції (статті 4, 5).

4. Повноваження Національного агентства з питань запобігання корупції (стаття 11).

5. Права Національного агентства з питань запобігання корупції  (стаття 12).

6. Контроль за діяльністю Національного агентства з питань запобігання корупції (стаття 14).

7. Національна доповідь щодо реалізації засад антикорупційної політики (стаття 20).

8. Обмеження щодо використання службових повноважень чи свого становища та одержання подарунків (статті 22, 23).

9. Обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності та обмеження спільної роботи близьких осіб (статті 25, 27).

10. Запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (стаття 28).

11. Заходи зовнішнього та самостійного врегулювання конфлікту інтересів (стаття 29).

12. Запобігання конфлікту інтересів у зв’язку з наявністю в особи підприємств чи корпоративних прав (стаття 36).

13. Вимоги до поведінки осіб (стаття 37).

14. Подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (стаття 45).

15. Встановлення своєчасності подання декларації та повна перевірка декларації (статті 49,50).

16. Моніторинг способу життя суб’єктів декларування (стаття 51).

17. Державний захист осіб, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції (стаття 53).

18. Заборона на одержання пільг, послуг і майна органами державної влади та органами місцевого самоврядування (стаття 54).

19. Антикорупційна експертиза (стаття 55).

20. Спеціальна перевірка (стаття 56).

21. Загальні засади запобігання корупції у діяльності юридичної особи (стаття 61).

22. Відповідальність за корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення (стаття 65).

 

 ІV Питання на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних обов»язків працівників суду.

 

1. Основні засади, приципи оргназіації судової влади.

2. Система судів загальної юрисдикції.

3. Порядок уктворення і ліквідації судів загальної юрисдикції.

4. Місцеві суди – види і склад, повноваження.

5. Голова місцевого суду (призначення на посаду, повноваження).

6. Апеляційні суди (види, склад, повноваження).

7. Вищі спеціалізовані суди (види, склад, повноваження).

8. Верховний суд України (склад, повановаженя).

9. Державна судова адміністрація України, територіальні управління державної судової адміністрації України.

10. Апарат суду. Керівник апарату суду.

11. Основні принципип цивільного процесу.

12. Автоматизована система документообігу суду в цивільному процесі.

13. Склад суду, відводи в цивільному процесі.

14. Склад осіб які беруть участь у цивільній справі, їхні права та обов'язки.

       15. Інші учасники цивільного процесу, їхні права та обов'язки.

       16. Строки в цивільному процесі.

       17. Судові повістки в цивільному процесі.

       18. Зміст судової повістки, порядок вручення судових повісток, розшук відповідача.

 19. Форма і зміст позовної заяви.

       20. Попереднє судове засідання в цивільному процесі.

       21. Судовий розгляд в цивільному процесі (строки, стадії).

       22. Фіксування судового засідання технічними засобами в цивільному процесі.

       23. Журнал судового засідання в цивільному процесі.

24. Судові рішення в цивільному процесі (види і зміст).

25. Видача, направлення копій судового рішення, набрання рішенням суду законної сили в цивільному процесі.

26. Заочний розгляд справи.

27. Загальні положення про окреме провадження.

28. Строки апеляційного оскарження в цивільному процесі. Ухвали, на які можуть бути подані скарги окремо від рішення суду.

29. Загальні положення про наказне провадження.

30. Загальні засади кримінального провадження.

       31. Склад суду в кримінальному провадженні.

       32. Автоматизована система документообігу суду в кримінальному провадженні.

       33. Учасники кримінального провадження (сторона обвинувачення та сторона захисту).

      34. Потерпілий та його представник в кримінальному провадженні.

       35. Інші учасники кримінального провадження (заявник, цивільний позивач, представник цивільного позивача, законний представник цивільного позивача).

       36. Інші учасники кримінального провадження (свідок, експерт, перекладач, спеціаліст, секретар судового засідання, судовий розпорядник).

      37. Відводи в кримінальному провадженні.

      38. Фіксування кримінального провадження.

      39. Види заходів забезпечення кримінального провадження, їх коротка характеристика.

      40. Загальні положення про запобіжні заходи в кримінальному провадженні, їх коротка характеристика.

      41. Підготовче судове засідання кримінального провадження.

      42. Загальні положення судового розгляду кримінальноого провадження.

      43. Межі судового розгляду в кримінальному провадженні.

      44. Процедура судового розгляду кримінального провадження.

      45. Судові рішення в кримінальному провадженні: види, зміст, проголошення.

      46. Провадження в суді присяжних.

      47. Порядок та строки апеляційного оскарження в кримінальному провадженні. Судові рішення, які можуть бути оскаржені в апеляційному порядку.

      48. Порядок та строки касаційного оскарження в кримінальному провадженні . Судові рішення, які можуть бути оскаржені в касаційному порядку.

      49. Кримінальні провадження на підставі угод.

      50. Кримінальні провадження щодо неповнолітніх.

      51. Кримінальні провадження щодо застосування примусових заходів медичного характеру.

      52. Набрання судовим рішенням законної сили в кримінальному провадженні.

      53. Звернення судового рішення в кримінальному провадженні до виконання.Відстрочка виконання вироку.

      54. Завдання адміністративного судочинства. Основні принципи.   

 55. Автоматизована система докуменообігу суду в адміністративному процесі.

 56. Склад суду. Відводи в адміінстративному процесі.

 57. Склад осіб, які беруть участь у справі, їх права та обов»язки в адміністративному процесі..

 58. Судові повістки в адміністративному процесі.

 59. Зміст судової повістки, порядок вручення судових повісток.

 60. Форма і зміст адміністративного позову.

 61. Судовий розгляд в адміністративному процесі (строки, стадії).

 62. Фіксування судового засідання технічними засобами в адміністративному процесі.

 63. Журнал судового засідання в адміністративному процесі.

 64. Судові рішення в адміністративному процесі.

 65. Проголошення, видача, направлення судового рішення, набрання рішенням суду законної сили в адміністративному процесі.

 66. Скорочене провадження.

 67. Строки апеляційного оскарження в адміністративному процесі.

      68. Нормативно-правові акти, якими керується в своїй роботі головний спеціаліст з інформаційних технологій.

  69. Повноваження головного спеціаліста з інформаційних технологій.

  70. Нормативно-правовий акт, який визначає порядок доступу до судових рішень, його призначення  та коротка характеристика.

   71.  Розкрити поняття «відкритість судових рішень» ( ст. 2 Закону України «Про доступ до судових рішень»).

   72. Єдиний державний реєстр судових рішень та доступ до нього ( ст.ст. 3,4 Закону України «Про доступ до судових рішень»).

   73. Офіційне опублікування судових рішень , відтворення та інше використання ( ст. ст. 5, 6 Закону України «Про доступ до судових рішень».

   74. Відомості, що не можуть бути розголошені в текстах судових рішень  відкритих для загального  доступу (ст. 7 Закону України «Про доступ до судових рішень»).

   75.  Захист інформації внесеної до ЄДРСР (ст.8 Закону України «Про доступ до судових рішень»).

   76. Доступ до судових  рішень заінтересованих осіб ( ст.9 Закону України «Про доступ до судових рішень).

   77. Відповідальність за порушення вимог встановлених Законом України «Про доступ до судових рішень».(ст. 10 Закону України «Про доступ до судових рішень).

   78. Нормативно-правовий акт, який визначає процедуру формування та ведення ЄДРСР.

   79. Порядок ведення ЄДРСР.

    80. Порядок формування ЄДРСР.

    81. Порядок доступу до судових рішень.

   82. Нормативно – правовий акт, який визначає порядок взаємодії відповідальної особи апарату суду та інформаційно-технічного реєстратора ЄДРСР при зборі, обробці та надсиланні копій судових рішень в електронному вигляді  для внесення  до ЄДРСР.

   83.  Вимоги до комплексу звукозапису для фіксування судового засідання технічними засобами .

   84. Склад програмно-апаратних засобів комплексу звукозапису для фіксування судового засідання технічними засобами .

   85. Технологія (порядок) звукозапису.

  86. Яка  інформація   повинна   розміщуватись   на   веб-сайті суду згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 04.01.02 N  3  (  3-2002-п  )  "Про Порядок оприлюднення  у  мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади"?

   87. Забезпечення    захисту    інформації    в  системі відповідно до закону України  «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

   88. Дайте визначення термінам: «Реєстр», «Інформаційно-технічний адміністратор Реєстру», «судові рішення».

  89. Дайте визначення термінам: «копія судового рішення в електронному вигляді», «електронний пакет», «оператор», «центральна база даних».

  90 Дайте визначення термінам: «спеціалізоване програмне забезпечення», «локальна комп’ютерна мережа», «USB флеш-носій», «електронний цифровий  підпис».

 

Додаток 3

Затверджено

Наказом Заставнівського

районного суду

 від 01.10.2015 №02/15

 

 

ЗРАЗОК 
форми екзаменаційного білета

__________________________________ 
(найменування державного органу)



ЗАТВЕРДЖУЮ 
Голова конкурсної комісії _________________________ 
(підпис)           (прізвище, ініціали) 
"__" __________ 20__ року

Екзаменаційний білет № _____ 
для складання іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців

1. Питання на перевірку знання Конституції України.

2. Питання на перевірку знання Закону України "Про державну службу".

3. Питання на перевірку знання Закону України "Про запобігання корупції".

4, 5. Питання на перевірку знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень суду.

 

 

 

 

Додаток 4

Затверджено

Наказом Заставнівського

районного суду

 від 01.10.2015 №02/15

 

 

ЕКЗАМЕНАЦІЙНА ВІДОМІСТЬ 
проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців конкурсною комісією

_________________________________________ 
(найменування державного органу)

від "___" ____________ 20__ року

№ з/п

Прізвище, ім'я, по батькові кандидата

Посада, на яку претендує кандидат

Категорія посади, на яку претендує кандидат

Номер білета

Загальна сума балів

1











2











3











4











Голова комісії

____________ 
(підпис)

________________________________ 
(П.І.Б.)

Члени комісії

____________ 
(підпис)

________________________________ 
(П.І.Б.)

 

____________ 
(підпис)

________________________________ 
(П.І.Б.)

 

____________ 
(підпис)

________________________________ 
(П.І.Б.)

Секретар комісії

____________ 
(підпис)

__________________________________ 
(П.І.Б.)